Novo na BH tržištu - Pametni sat po izuzetnoj cijeni -

Samo u "IME RADNJE"

RECENZIJA: Iqos električna cigareta

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Prošle godine, nekada u ljetnom periodu, desio se pravi boom kada je u našu zemlju došao "iqos". Svi pušači bili su omamljeni neobičnom električnom cigaretom sa heats nastavcima. Do sad svi znaju kako se "Heats" uklapa u tu priču. Uglavnom to su male cigarete sa duhanom koje se pričvrste u uređaj i kreće sedmominutno uživanje u duhanu.

Iqos nudi različite uređaje, po različitim cijenama, sa drugačijim načinom korištenja. Starije verzije su ograničene jednim korištenjem, gdje se potom električni dio stavlja na punjenje kako bi bio spreman za iduće korištenje. Novije verzije nude mogućnost dva korištenja sa jednim punjenjem.

. www.snizenja.ba

 

Naravno, u to vrijeme, kao i većina konzumera cigareta, odlučio sam se da i ja postanem vlasnik Iqosa.
Postupak kojim sam ja išao bilo je preko prijatelja, jer na taj način ja ostvarujem popust na uređaj, a on zaradi par novčanica jer me uveo u "Iqos" svijet potrošača.
Iako je to bio "trend" u to vrijeme, želio sam stvarno vjerovati da će mi to pomoći da smanjim sa cigaretama, a na kraju da ih se u potpunosti i riješim.
Prva sedmica dana bila je najbolja. Prednosti su bile nedostatak duhanskog mirisa. Lako korištenje i poprilično cool izgled uređaja. Nakon 10 dana korištenja i mog navikavanja, primjetio sam da počinjem da ih koristim u istoj, ako ne i većoj mjeri kao i obične cigarete. Gdje sam na kraju uhvatio samog sebe u varanju, da pored Iqosa kupujem i normalnu kutiju cigareta da bih nadoknadio ili čisto ispunio "ćejf" dok pijem kafu. Ubrzo sam se vratio normalnim cigaretama "uz kafu", a iqos mi je koristio u međuprostoru.

 

Da bih eventualno, iqos proslijedio prijatelju, a ja se vratio starom dobro prijatelju u kutiji. Možda samo ja nisam imao jaku volju da prestanem, ili mi jednostavno uređaj nije pružao jednako zadovoljstvo prilikom ispijanja kafe. Možda su mi samo jako nedostajali upaljač i pepeljara.Vjerujem da ima vas koji ste "prešli" na tu stranu i sasvim ste zadovoljni konzumeri. Kako bilo, ako niste probali, probajte, uvijek se možete vratiti na dobru staru kutiju sa dvadeset prijatelja koji jedva čekaju da vam prave društvo. :))

 

Tags:

Search