BLAGI I LJUTI DOMAĆI AJVAR

Domaći brend Natura je proširio svoj proizvodni asortiman, te sada svim ljubiteljima tradicionalne bosanskohercegovačke kuhinje nudi novi proizvod - Natura domaći ajvar.www.snizenja.ba

 

Osim drugačijeg dizajna etikete, Domaći ajvar se razlikuje i po recepturi od već popularnog Natura ajvara. Da bi se postigao još bogatiji ukus, u proizvodnji su korištene isključivo pečene paprike i patlidžani. Time je ajvar dobio puniju aromu i podsjeća još više na tradicionalnu kuhinju sa naših prostora.

Za sve “ljutoljupce”, Natura je pripremila Domaći ajvar i u ljutoj varijanti. Kao i u ostalim proizvodima ovog domaćeg brenda i kod novog proizvoda nisu korišteni konzervansi niti umjetne boje, što ga čini 100 posto prirodnim.

Iako se ajvar svrstava među zimnicu, on je i odličan prilog uz roštilje i druge ljetne obroke. Savršena kombinacija povrća i začina čini odličnu podlogu za mnoge soseve i kulinarske avanture tokom čitave godine.

Novi Domaći ajvar i ostali proizvodi iz Natura asortimana se mogu pronaći u svim većim trgovačkim lancima širom Bosne i Hercegovine.

Za zanimljive recepte i novosti iz Natura svijeta posjetite i Facebook stranicu Natura.

Tags:
©{2020} Promotion d.o.o. . All Rights Reserved. Designed By Promotion

Search