Pogledajte što su Nijemci napravili od Mustanga

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

RENOMIRANI tuner dohvatio se Mustanga.

Ford Mustang je najpopularniji sportski automobil u Americi, a unazad par godina stoji u redovnoj ponudi Forda i u Europi. Prodaja mu stoga bilježi plus, a model je sve popularniji među mlađom klijentelom. U Njemačkoj je u samom vrhu prodaje sportskih modela.

www.snizenja.ba

Reagirala je i tuning scena, ali za sada nije tako radikalna kao ona u Americi. Najaktivniji je Loder1899, koji već godinama sređuje Fordove. Na Mustangu je ponudio karoserijsku nadogradnju u vidu izmjena odbojnika i stražnjeg spojlera. Ovdje vrijedi reći kako krilo ima nosače od karbona, a ukupna masa je manja od 2 kg.

www.snizenja.ba

Za potpuni dojam tu su 20-colni kotači retro dizajna, a koji će se odlično nadovezati na spuštanje vozila. Taj zahvat stajat će vas još 691 euro po kotaču te 289 eura za spuštanje. Naravno, kad se troši, tu ne treba stati. Distanceri se nude u nekoliko veličina, ovisno o želji kupca.  

www.snizenja.ba

Konačno, ide i najskuplji dodatak. Radi se o ispušnom sustavu od nehrđajućeg čelika, a stoji 3492 eura. S obzirom na to da ispod poklopca grglja 5.0 V8 s 460 KS, ovo je must have oprema.

Tags:

Search